luni, 5 ianuarie 2009

Cum sa transformi o arma de jucarie intr-o arma de Unreal Tournament

Hackerii de la ManaPotions au realizat o modificare extrem de cool, transformand o arma de jucarie Nerf intr-una comparabila cu o mitraliera M60 de 7.62mm. Frecventa de tragere a armei rezultate este de 500 de gloante pe minut, iar transformarea completa a gadgetului poate fi vazuta in clipul de mai jos:


Retineti ca este periculos sa va jucati cu astfel de arme, plus ca parti ale lui Vulcan EBF-25 se vor topi chiar si dupa o utilizare nu foarte indelungata.

Sursa : engadget.com

10 oameni spitalizati saptamanal din cauza lui Nintendo Wii



The Sun ne informeaza ca gamerii din Marea Britanie au reusit performanta negativa de a ajunge la 10 spitalizari saptamanal, toate cauzate de faimosul Nintendo Wii. Cele mai comune afectiuni sunt durerile cronice de umeri si genunchi, cauzate in special de Wii Fit. Exista si un nume oficial al acestui sindrom, Wii-itus si Wii-knee, el reprezentand practic durerea si inflamatia ce urmeaza unei miscari bruste din timpul jocului.

Problema este de fapt mult mai simpla: exista numerosi gameri lenesi sau fara conditie fizica posesori de Wii, care incearca imediat jocurile sportive, fara incalzire in prealabil. Rezultatul? Daca actiunea se repeta zilnic, gamerul care toata ziua zace si petrece o jumatate de ora jucand Wii Sports/Wii Fit va avea reumatism, artrita sau inflamatii ale incheieturilor.

Sursa : newlaunches.com