marți, 17 martie 2009

Kelion Online Management preia si Ghelir.ro - Kelion Online Management



   Intr-o perioada mai dificila pentru comertul online, marcata de fuziuni, achizitii si chiar falimente, Kelion Online Management preia in administrare www.ghelir.ro, singurul magazin online din piata romaneasca pe care gasim in fiecare zi un singur produs, o oferta speciala, un pret extraordinar. Acum si cu un nou sistem de afiliere / parteneriat.
 Astazi e o zi speciala pentru Ghelir.ro: magazinul care vine cu un singur produs pe zi s-a mutat intr-o casa noua, intr-o configuratie noua, care va asigura produse mai bune, preturi mai mici pentru produse, preturi mai mici pentru livrare si un program de lucru cu clientii mult mai bun. "Cum s-a intamplat asta? De ceva vreme sunt in discutii pentru o colaborare sau vanzarea Ghelir.ro. Lucrul cu clienti persoane fizice, retail-ul, n-a fost niciodata punctul meu forte. Neavand un volum imens si un aparat bine pus la punct nu am reusit sa eficientizez operatiunile Ghelir la nivelul la care mi-am dorit. Acesta este motivul pentru care am ales sa ma concentrez pe zona de business to business, unde am activat mereu, iar Ghelir sa functioneze intr-un parteneriat cu o companie specializata pe vanzari online. Asadar, de astazi, noul operator al Ghelir.ro este Kelion Online Management, o companie solida, condusa de oameni cu experienta, de care sunt sigur ca va deveni in perioada urmatoare numarul 1 in vanzari online in Romania.", a declarat pe blogul sau Dragos Manac, fondatorul www.ghelir.ro. Care sunt vestile bune asociate preluarii: - vom oferi preturi si mai extraordinare, adaptate crizei financiare pe care o resimtit toti in calitate de consumatori - avem produse mai variate: electronice, IT, telefoane, electrocasnice, pentru casa - am relansat sistemul de afiliere pentru parteneri, crescand comisioanele de la 1% la 3% si, fata de alte sisteme de afiliere din online, noi platim orice suma lunara oricat de mica, nu e nevoie sa se stranga un minim greu de atins...functioneaza din nou alerta zilnica prin SMS pentru cei care doresc sa nu piarda nici o oportunitate, nici un chilipir Asadar: Ghelir.ro - Un singur produs. O singura zi. Un pret extraordinar!

AlcoScan AL7000, un etilotest profi



   Cum ar fi daca soferii ar fi mai prevazatori si ar purta la ei un etilotest, pentru a fi siguri ca nu sunt pregatiti pentru a conduce dupa cateva beri, sau cel putin pentru a conduce fara amenzi? Aici intra in scena AlcoScan AL700 Premium Breathalyzer, un etilotest de top.
 Aparatul vine cu un modul cu senzor inlocuibil, inteligent si pre-calibrat, ceea ce face etilotestul mai sensibil.
 La pretul de 199 dolari, acest gadget ar putea feri multi soferi de la o experienta nefericita la volan.


Sursa : ubergizmo.com

Fotomodelul robot va defila in curand la prezentari de moda



   Cercetatorii japonezi au prezentat astazi un robot fotomodel care va defila in curand in cadrul unei prezentari de moda organizate la Tokyo. Humanoidul cu fata feminina are ochii putin prea mari, un nas mic si parul lung pana la umeri.
 Robotul foloseste 42 de motoare pentru a imita miscarile fotomodelelor reale, iar “androidul” se si prezinta, sub “numele” de HRP-4C. Inaltimea humanoidului este de 158 cm, iar greutatea este de 43 de kilograme, cu tot cu baterii. Corpul sau este de culoare argintie, iar fata sa aminteste de personajele din benzile desenate japoneze anime.
 In vreme ce jurnalistii ii trimiteau comenzi prin Bluetooth, “tanara” zambea si poza pentru cei ce asistau la lansarea sa. Robotul va costa 3 milioane de dolari si va debuta la un show de moda din Tokyo in data de 23 martie.


Sursa : straitstimes.com