luni, 16 februarie 2009

Nokia N94 Corolla, in sfarsit un cameraphone de 8 megapixeli produs de finlandezi


   Vestea zilei vine de la cei de la Nokia Club, care au o teorie cel putin interesanta: Nokia pregateste un telefon cu camera de 8 megapixeli, pe care il va prezenta la Mobile World Congress 2009. Ideea se bazeaza pe o imagine publicata recent de thenokiablog.com si pe care o puteti vedea mai jos.
 In luna noiembrie a anului trecut, Nokia a scapat pe Internet lista cu telefoanele pe care le va lansa in acest an. Printre ele se numara si handsetul Nokia Corolla, terminal dotat cu camera de 8 megapixeli. Acesta ar putea foarte bine sa poarte numele de N94, dupa cum afirma Nokia Club, de vreme ce el va fi succesorul lui N93/N93i, ultimul cameraphone performant produs de Nokia.
 In ultimii 2 ani a circulat pe web si o schita a unui viitor telefon Nokia cu camera, pe care il puteti admira in imaginea de mai sus si care ar putea fi N94. Probabil ca si producatorii chinezi de la CECT au vazut imaginea, de vreme ce au fabricat handsetul K898 (imaginea de mai jos), inspirat din designul cameraphone-ului Nokia.
 Impreuna cu lista de telefoane Nokia, au scapat in 2008 pe web si specificatiile lui Corolla, printre care se numara un display VGA de 3 inchi, camera de 8 megapixeli anterior mentionata (cu lentila Carl Zeiss), 128 MB RAM si 8 GB ROM. Corolla/N94 dispune si de o tastatura half QWERTY, un transmitator FM, TV out si suporta WiFi, UPnP, HSPA, AGPS.
 


Sursa : nokia-club.ro