marți, 3 februarie 2009

Cum construiesti o antena DTV

DTV Antenna & Steadycam

Sursa : makezine.com

LeapFrog prezinta smartphone-ul pentru copii


LeapFrog era deja un brand cunoscut pentru produsele sale de tip “edutainment”, printre care si Tag Junior, un companion electronic care ii ajuta pe micuti sa invete sa citeasca. Iata ca acum compania pregateste un smartphone pentru cei mici, el nefiind anuntat oficial .
Stim ca noul PDA pentru copii va fi dotat cu o tastatura QWERTY si se va numi Text and Learn. Handsetul va dispune si de un calendar, care ii va ajuta pe cei mici sa invete sa citeasca datele, dar si de jocuri care ii vor invata pe copii cum sa pronunte si sa scrie anumite cuvinte. Va exista si un “ghid” virtual, Scout, cu care utilizatorii vor putea interactiona.

Smartphone-ul Text and Learn va sosi pe piata in luna august la pretul de 30 de dolari.


Sursa : engadget.com

Samsung va lansa un telefon cu camera de 12 megapixeli


Fiindca se apropie evenimentul tehnologic al anului, Mobile World Congress 2009, ce va avea loc la Barcelona, incepand din data de 16 februarie, a venit momentul ca marile companii sa isi anunte produsele. Samsung nu face exceptie, promitand publicului ca va prezenta in premiera un telefon cu camera de 12 megapixeli.
Sony Ericsson va ramane probabil cu un gust amar dupa aceasta prezentare, asta daca brandul japonezo-suedez nu soseste la randul sau cu un super cameraphone. Va reamintim ca in 2008 Samsung a mai realizat o premiera, lansarea primului telefon cu camera de 8 megapixeli, pe numele sau INNOV8. Sony Ericsson le-a dat raspunsul la doar o luna, lansand cameraphone-ul de 8 megapixeli C905.
Nu avem nici un detaliu despre acest handset, iar imaginea de mai sus este una creata in Photoshop, pe baza lui Samsung INNOV8. Va dispune acest posibil “INNOV12″ de un display touchscreen, va rula el Android si ce fel de zoom optic va folosi? Raspunsul, peste 2 saptamani.


Sursa : unwiredview.com