marți, 13 ianuarie 2009

SmartCash POS Magister



Bazat pe o interfata grafica vizuala de avangarda, sistemul SmartCash POS a fost proiectat pentru a fi utilizat extrem de usor cu diverse imprimante fiscale pentru un pachet FrontOffice de ultima generatie. Tehnologia client-server integrata, dublata de utilizarea unui server SQL open source robust, 100% tranzactional, asigura o fiabilitate de neegalat acestui pachet FrontOffice.

Pornind de la conceptia interfetei, bazata pe modelul skin-urilor, si teminând cu multiplele moduri de operare disponibile, SmartCash POS a fost conceput pentru a se adapta celor mai diverse cerinte solicitate de comertul modern.

Domenii de utilizare :

  • Supermarket-uri;
  • Magazine alimentare;
  • Magazine generale cu marfa ambalata sau cantarita;
  • Magazine de confectii;
  • Magazine de incaltaminte;
  • Magazine de tip fast-food cu meniu fix.
  • Cofetarii si patiserii;
  • Magazine de orice tip care opereaza cu marfa pe stoc

Noile carduri de memorie SDXC, prezentate la CES 2009



In aceasta saptamana, Asociatia SD a anuntat urmatorul pas in segmentul stocarii de date prin intermediul cardurilor de memorie, formatul SDXC (SD eXtended Capacity). Noile carduri vor putea stoca de la 50 GB pana la 2 TB de date pe un spatiu la fel de mic ca un chip, cel putin teoretic… Ele sunt expuse chiar acum in Los Angeles, la showul CES 2009.

Ne indoim ca se va depasi capacitatea de 2 TB in urmatorii 5 ani, aceasta fiind doar o limita teoretica deocamdata si una niciodata testata. Panasonic a anuntat totusi ca planuieste sa lanseze un card SDXC de 64 GB, cat de curand.

Sursa : unwiredview.com

Samsung Show, un telefon cu proiector care promite


2009 ar putea foarte bine sa fie anul telefoanelor cu proiector si iata ca dupa ce am vazut prototipuri, promisiuni si concepte, inclusiv terminalul Logic Bolt, prezentat la CES 2009, am putea asista la lansarea unui handset real dotat cu proiector. Este vorba despre Samsung Show, care va sosi in aceasta luna in Coreea de Sud.
Terminalul este bazat pe faimoasa platforma TouchWiz si foloseste pico proiectorul celor de la Texas Instruments, dar cam asta e tot ce stim despre el la ora actuala.
Proiectorul poate fi utilizat pentru a vizualiza continuturile media din memoria telefonului, sau pentru a proiecta programe TV, la care utilizatorul are acces prin serviciile T-DMB oferite in Asia. Cel mai important lucru care trebuie remarcat este ca handsetul arata destul de bine, avand in vedere cat de putin aratoase erau prototipurile de telefoane cu proiector.
Sursa : engadgetmobile.com