luni, 6 aprilie 2009

Ceasurile GPS Garmin Forerunner vor sosi pe piata in aceasta vara, cu un upgrade



   Garmin tocmai si-a upgradat ceasul GPS Forerunner 305, transformandu-l in modelul rezistent la apa Garmin 310XT. Noul ceas GPS multi-sport poate functiona acum si la o adancime de 50 de metri, astfel ca veti putea inota cu ceasul la mana, sau chiar face scufundari.
 Problema ar fi marimea exagerata a ceasului, dar totusi acest model este mai versatil decat predecesorul sau, permitandu-va spre exemplu sa mutati gadgetul de pe incheietura pe ghidonul bicicletei prin intermediul unui mecanism cu detasare rapida.
 Ceasul GPS include si un sistem de monitorizare a batailor inimii plus o baterie cu viata mai lunga (20 de ore per incarcare), toate acestea la pretul de 350 de dolari. Garmin si-a upgradat si modelul Forerunner 405, lansand noul 405CX, din imaginea de mai jos, care calculeaza numarul de calorii consumate, in functie de puls. Produsul va sosi pe piata in iunie, la pretul de 370 de dolari.
 


Sursa : dvice.com

Un adolescent a inventat playerul musical pentru YouTube




   Un tanar de 15 ani din Iowa a inventat primul player muzical YouTube, care permite utilizatorilor sa organizeze, caute si integreze in playlisturi continuturile muzicale de pe YouTube.
David Nelson este micul geniu, care la doar 15 ani a creat Muziic Player, un soft care arata si functioneaza ca iTunes, dar permite utilizatorilor sa organizeze si asculte muzica de pe YouTube. Lansat in urma cu o luna, softul a fost descarcat deja de 1 milion de ori, iar cererea a fost atat de mare, incat a fost nevoie de un server suplimentar pentru a-i face fata.
 Muziic Player foloseste softul care detecteaza ID-ul continuturilor care sunt aprobate de YouTube, fara a incalca numeroasele contracte cu artistii si casele de discuri. Playerul aduce bani creatorilor sai, prin intermediul reclamelor de pe site-ul de unde poate fi descarcat

 Il puteti descarca de aici.


Sursa : news.digitaltrends.com