joi, 19 martie 2009

Dell Adamo, cel mai subtire laptop din lume, prezentat oficial



   Dell pregatea de ceva timp un rival pentru laptopurile MacBook, ale celor de la Apple si iata-l in sfarsit prezentat astazi pe Adamo, cel mai subtire laptop din lume, in era portabilitatii reinventate. Ne impresioneaza din start display-ul lat din sticla, acoperind toate partea superioara a laptopului si nici specificatiile nu sunt de neglijat.
 Adamo vine cu un Intel Core 2 Duo de 1.2 GHz, 2 GB RAM, drive SSD de 128 GB si, in pur stil Apple, o carcasa fabricata dintr-o singura bucata de aluminiu. Terminalul suporta WiFi, Bluetooth si vine cu numeroase alte optiuni de conectivitate. Aflati ca Dell ofera 2 versiuni ale lui Adamo si anume Onyx si Pearl, primul la pretul de 1999 dolari, iar cel de-al doilea la 2699 dolari.
 Adamo poate si pre-comandat de azi, dar va fi livrat cumparatorilor din data de 26 martie si pana la primele recenzii ale acestui genial notebook.


Sursa : gizmowatch.com

Noi informatii si imagini cu box setul desktop SmartQ HDTV



   Noul produs al celor de la SmartQ nu este un media player portabil, ci un box set desktop pentru cei care doresc sa vizioneze continuturi HD de pe PC pe TV.
 Desktop setul pare a fi unul destul de performant, iar in China astfel de produse vin cu suport pentru playback HD RMVB, dar de aceasta data avem de-a face cu un set care suporta numeroase formaturi HD. Gadgetul vine cu un slot pentru carduri de memorie, suport pentru HDD-uri externe conectabile via USB si posibilitatea de conectare la TV.
 Aflati si ca acest SmartQ este dotat cu un port HDMI, o optiune promitatoare pentru cei care poseda numeroase clipuri video HD si cauta o metoda mai usoara de a le viziona pe un ecran de mari dimensiuni fara a deteriora imaginea.



Sursa : mp4nation.net/blog