joi, 12 februarie 2009

Dell Mini 10


  Produsul parea extrem de promitator la acel moment, dar a disparut din atentia presei o perioada, dupa ce primise si o data de lansare: 27 februarie. Isi va respecta Dell termenul?
 De vreme ce producatorul nu a mai vorbit deloc despre terminal, incepusem sa ne facem griji, dar iata ca am aflat noi informatii despre netbook: el va sosi cu un adaptor pentru alimentare de mici dimensiuni, in stilul lui Mini 9, iar pretul sau nu a fost stabilit inca.
 Va reamintim ca Dell Mini 10 dispune de un trackpad ce aminteste de cel de pe noile MacBook-uri, doar ca este mai putin intuitiv. Totusi, el suporta obisnuitele actiuni de zooming si scrolling, iar daca plasati 3 degete pe pad va fi deschis un meniu special (launcher).


Sursa : engadget.com

Dell lanseaza laptop-ul Latitude XT2


   Pe langa faptul ca incorporeaza un display de 12.1 inchi, noul model Dell Latitude va beneficia si de un procesor Intel Core 2 Duo de 1.2GHz/1.4GHz, de un hard de 80GB/120GB si de 5GB DDR3 RAM.
 Se pare ca bateria cu 6 celule a lui Dell Latitude XT2 va oferi pana la 11 ore de functionare, destul de impresionant pentru un gadget de o asemenea dimensiune. Pretul porneste de la 2.399$, in functie de configuratia dorita.


Sursa : ubergizmo.com