vineri, 13 martie 2009

Lenovo anunta 2 noi PC-uri desktop din seria ThinkCentre



   Lenovo tocmai a anuntat 2 noi PC-uri desktop din seria ThinkCentre, acestea fiind modele low-cost si prietenoase cu mediul inconjurator. Lenovo ThinkCenter M58e, prezent in imaginea de mai jos, este destinat unui public mediu si avansat din categoria business, in vreme ce modelul ThinkCenter A58 este destinat clientilor business de talie mica si medie.
 Fiecare dintre aceste PC-uri soseste cu procesor Intel Core 2 Quad sau Core 2 Duo, la alegere si pana la la 1 TB spatiu de stocare. Restul specificatiilor includ pana la 4 GB de memorie RAM, writere DVD sau Blu-ray, placa grafica cu suport Direct X10 si uneltele Lenovo Rescue and Recovery, plus un cititor de amprente optional si Online Data Backup.
 Desktopurile vor fi disponibile incepand cu luna aprilie la pretul de 399 dolari.


Sursa : slashgear.com

PC-ul Dell multi-touch Studio One 19 debuteaza in Japonia


   Publicul din Japonia tocmai a beneficiat de lansarea in exclusivitate a noului PC multi-touch Studio One 19 de la Dell. Acest PC All in One vne cu un procesor Core 2 Quad, 4 GB de memorie, HDD de 750 GB, 6 porturi USB si un webcam integrat de 1.3 megapixeli.
 Printre specificatiile sale se numara o placa grafica NVIDIA GeForce 9400, un player Blu-ray si un display de 18.5 inchi, cu rezolutie de 1366 x 768 pixeli.
 Pretul acestui terminal porneste de la 1538 dolari, iar in SUA el va sosi la pretul de baza de 699 dolari, uitat rapid daca incepeti sa adaugati configuratiei un touchscreen de 100 de dolari, Blu-ray de 200 si multe altele.


Sursa : engadget.com