marți, 14 aprilie 2009

Microsoft si Yahoo, din nou in prag de negocieri



  Directorii executivi ai companiilor Microsoft si Yahoo au inceput, de saptamana trecuta, discutiile despre un posibil parteneriat in domeniul serviciilor de cautare si a publicitatii pe Internet.
 De aceasta data, se pare ca este vorba despre posibilitatea ca Microsoft sa se ocupe de operatiunile Yahoo in domeniul publicitatii asociate serviciilor de cautare, iar Yahoo sa se ocupe de marketing pe Internet prin intermediul bannerelor si imaginilor, informeaza hit.ro.
 Desi reprezentantii Microsoft si Yahoo au refuzat sa comenteze informatiile postate pe un blog, aceste negocieri referitoare la serviciile de cautare pe Internet au fost anticipate inca de cand Carol Bartz a devenit director general al Yahoo, in ianuarie 2009. Bartz l-a inlocuit pe co-fondatorul Yahoo, Jerry Yang, care a respins anul trecut incercarile Microsoft de a cumpara Yahoo, pentru 47,5 miliarde de dolari, lucru ce a inrautatit relatiile intre cele doua companii.


Sursa : Presaonline.com

Packard Bell lanseaza netbook-urile Dot



   Packbard Bell reintra in jocul netbook-urilor, lansand 2 noi modele: Packard  Bell Dot S si Dot M, ambele modele sosind cu suport Wi-Fi, Bluetooth si 3G optional.
 Noile terminale incorporeaza un trackpad multitouch, 1 GB RAM, un HDD de 160 GB, cititor de carduri 5 in 1 si webcam. Varianta Dot S va sosi cu un display mai mic, cu diagonala de doar 10.1 inchi, in vreme ce Dot M va avea un ecran de 11.6 inchi si va fi dotat cu un procesor Intel Z520 la 1.33 GHz.
 Site-urile de specialitate afirma ca Dot S va sosi la pretul de 299 de euro, in vreme ce Dot M va costa cu 100 de euro mai mult, ambele fiind disponibile pe piata din aceasta luna.



Sursa : ubergizmo.com