luni, 12 ianuarie 2009

Pioneer prezinta Blu-ray playerul BDP-120





A trecut aproape un an de cand formatul HD DVD a “decedat”, dar Blu-ray nu a devenit inca destul de celebru si adoptat de public. Pioneer a prezentat totusi 3 noi playere Blu-ray in cadrul showului CES 2009, printre care si modelul BDP-120, cel mai accesibil ca pret.


Pioneer BDP-120 soseste cu un output HDMI 1.3a cu suport deep color 36 bit, DTS-HD master and decodoare interne Dolby TrueHD. Playerul include si un port USB, suport 1080p si functioneaza in tandem cu produsele brandului Kuro. Il vom vedea pe piata in luna aprilie, la pretul de 249 de dolari.





Sursa : ubergizmo.com

Incarcatorul Kinesis K2 se bazeaza pe energie solara si eoliana


Kinesis Industries a prezentat in cadrul showului CES 2009 un incarcator bazat pe energie solara si eoliana, sub numele de Kinesis K2. Acest produs are cea mai mare capacitate a bateriei dintre toti rivalii din categoria sa. Astfel, un model K2 incarcat la maxim poate alimenta un telefon mobil de 5 ori.
O ora de alimentare eoliana sau solara va va oferi 30 de minute de convorbiri telefonice, in vreme ce LED-urile acestui incarcator va vor informa in legatura cu energia disponibila. Kinesis K2 soseste cu un port USB, plus o serie de alte adaptoare utile, toate acestea intr-un singur produs ce valoreaza 100 de dolari.
Sursa : dvice.com

Laptopul Asus Airo se prezinta publicului, include o tastatura glisanta



Asus a prezentat numeroase produse noi la CES 2009, printre care si laptopul Airo, din imaginea de mai jos. Acesta este dotat cu un mecanism glisant, care permite ridicarea tastaturii, pentru a raci componentele incalzite excesiv de sub aceasta. Motivul alegerii acestui design? Lipsa unui cooler…

Din pacate avem de-a face doar cu un prototip, unul care nu este dotat cu un chipset, practic doar o carcasa goala.. Avantajul acestui design inovator este si spatiul extra pe care va puteti odihni incheieturile obosite de atata tastat.

Sursa : engadget.com