marți, 7 aprilie 2009

Samsung lanseaza Mondi, un MID pentru fanii social networkingului



  Samsung tocmai a prezentat primul sau terminal WiMAX, cunoscut sub numele de Mondi. Acest MID este bazat pe serviciile mobile Clearwire si soseste cu navigatie GPS, Wi-Fi si un display de 4.3 inchi.
 Terminalul incorporeaza si o tastatura glisanta QWERTY, o camera de 3 megapixeli si suport pentru inregistrare video. Desi Mondi nu este un telefon mobil, el vine cu un microfon utilizabil in tandem cu aplicatiile VoIP. MID-ul va sosi in cel de-al doilea trimestru al acestui an, prin magazinele Best Buy si Clearwire, dar pretul sau nu este cunoscut inca.
 Din cate vedem pana acum, Mondi pare ideal pentru playbackul oricarui fisier media, pentru tweeting, utilizarea lui Digg, Facebook si a celorlalte platforme de social networking.



Sursa : gizmowatch.com

Allview Sincron M3, un promitator telefon dual SIM, cu pret accesibil



   Brandul Allview a fost reprezentat pana acum de handseturi accesibile ca pret, in genul lui Tytan, dar iata ca un nou model va sosi pe piata romaneasca, Sincron M3. Acesta este un terminal dual SIM, care va fi prezentat in curand intr-o recenzie a celor de la Mobilissimo.
 M3 vine cu un design fluid, dar si glossy si trebuie sa remarcam din start imbunatatirile aduse meniului acestui telefon, unul mai finisat decat cel al predecesorilor sai. Lista de specificatii a lui Sincron include suport Bluetooth, radio FM, o camera de 1.3 megapixeli si conectivitate GPRS.
 Nici urma de 3G, iar daca va intrebati ce durata de viata are bateria, aflati ca aceasta este o unitate Li-Ion de 650 mAh, care rezista 180 de minute in mod convorbire si pana la 72 de ore in standby. Allview Sincron M3 are un pret de 439 RON.



Sursa : mobilissimo.ro