joi, 12 martie 2009

Magister SmartCash Mobility



   SmartCash Mobility este componenta sistemului SmartCash RMS, responsabila cu verificarea in timp real a stocurilor si a organizarii de magazin sau depozit. SmartCash Mobility asigura legatura online dintre reteaua de terminale si baza de date centrala a magazinului.



D-Link isi consolideaza pozitia


   D-Link isi consolideaza pozitia, devenind al doilea furnizor de switch-uri LAN, la nivel mondial
   Conform celui mai recent studiu de cercetare In-Stat, D-Link si-a consolidat pozitia pe piata, devenind al doilea cel mai mare furnizor de switch-uri LAN Ethernet din lume. 
 In anul 2008, D-Link a ocupat locul al doilea (după Cisco Systems) pe piata de switch-uri cu si fara management. Aceasta demonstreaza ca, dintre toti producatorii, D-Link are cea mai mare crestere a cotei de piata, 20% fata de aceeasi perioada din anul 2007. După Cisco si D-Link, care au impreuna o cota de piata de 50,8%, Netgear a livrat pe piata 13,1 milioane porturi, 3com – 12,2 milioane, iar Linksys si ProCurve au avut fiecare cate o cota de piata de 6,5%, respectiv 6,3%.
 D-Link si-a mentinut pozitia de cel mai important furnizor de switch-uri fara management, avand peste 20 milioane porturi livrate pe piata in prima jumatate a anului 2008, date care i-au asigurat o cota de piata de 35%. Practic, dublu fata de cota celui mai apropiat competitor, Linksys.



Sursa : dlinkforum.ro