vineri, 27 martie 2009

Epson TM-C3400, noua imprimanta color pentru etichete



    Epson tocmai a lansat o noua imprimanta color, modelul TM-C3400, ideala pentru printarea etichetelor pe suprafete de tot soiul. Imprimeurile de pe etichete vor rezista la pete si vor fi foarte clare, fie ca e vorba de retete sau inscriptionari pe diferite pachete.
 Noua imprimanta Epson va fi disponibila din luna mai a acestui an, in versiune USB sau LAN. TM-C3400 printeaza pe etichete, bilete, role de hartie si retete late de 25, pana la 112 mm, iar imprimanta dispune si de functia Auto-Cutter, care sectioneaza rolele de hartie in functie de anumite criterii specificate de utilizator.
 Produsul celor de la Epson poate lista pana la 1000 de etichete pe ora si datorita tehnologiei Inkjet de ultima ora, veti putea imprima pana la 10.000 de etichete cu un singur cartus. Imprimanta suporta alimentare frontala sau din spate cu hartie, listare bidirectionala, conectivitate USB 2.0 sau Ethernet 802.11 b/g si vine cu un software complet, inclusiv o platforma pentru dezvoltarea programelor.
 


Sursa : gadgetzone.ro

HP anunta desktopul Pavilion Elite m9600



   HP tocmai a anuntat cel mai nou PC desktop, Pavilion Elite m9600, dotat cu procesor Intel Core i7 si ideal pentru pasionatii de multimedia si high definition. Pretul sau de pornire este de 949 dolari, iar PC-ul poate incorpora un HDD de 1 TB si pana la 12 GB de RAM.
 Configuratia de baza include si o placa grafica NVIDIA GeForce 9600 GS, HDD de 500 GB si un writer DVD SuperMulti, care suporta crearea unor etichete customizate pentru CD-uri si DVD-uri. Printre optiunile pe care le puteti adauga sistemului se numara un writer Blu-ray, placa grafica ATI Radeon HD-4850 si multe altele.
 


Sursa : trendygadget.com