vineri, 20 martie 2009

ESET lanseaza o noua generatie de solutii software de securiate: NOD32 Antivirus 4 si ESET SMART SECURITY 4



   ESET, lider în protectia proactiva oferita PC-urilor, serverelor si altor sisteme informatice, a anuntat astazi lansarea în Romania a versiunii 4 a solutiilor anti-malware multiplu premiate ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security, versiuni destinate atât consumatorilor finali, cât si mediului business.
 Aceste versiuni construiesc pe fundamentul ESET ThreatSense®, tehnologia proactiva pentru detectia virusilor si continutului malware, adaugând 20 de noi functionalitati care îmbunatatesc detectia continutului malware si ofera un nivel avansat de diagnostic si remediere, sporind totodata managementul solutiei. Cea mai noua generatie continua traditia ESET de oferire a unui nivel maxim de securitate, pastrând operarea rapida si transparenta, cu un nivel minim de încarcare al resurselor sistemului: memorie, hard disk si procesor
“În mijlocul unui mediu plin de amenintari informatice din ce în ce mai complexe, furnizorii de solutii anti-malware sunt tentati sa includa cât mai multe functionalitati în suitele lor complete de securitate, dar trebuie sa fie constienti si de afectarea performantei sistemului pe care aplicatia va rula atunci când le proiecteaza”, a spus Andrew Hanson, Analist Cercetator, Solutii de securitate, IDC. “Presiunile economice curente duc companiile în situatia în care fie ingheata fie maresc ciclurile de înlocuire ale statiilor PC, însa investitile in securitate sunt înca necesare pentru a raspunde nivelului crescut de amenintari. Furnizorii de solutii de securitate de top vor oferi produse eficiente din punct de vedere al costurilor, care integreaza cu succes nivele multiple de protectie, simultan cu extinderea duratei de viata a computerului prin conservarea resurselor acestuia si mentinerea neafectata a performantei – toate la un nivel de pret pe care atât utilizatorii din mediul business cât si consumatorii finali sa si-l permita.”
Noile functionalitati de detectie si diagnostic oferite de ESET protejeaza utilizatorii de formele înselatoare în care se mascheaza continutul malware, analizând adanc în sistemul de operare, în fisiere sau în transferul criptat al aplicatiei de navigare pe internet pentru a identifica si elimina amenintarile ascunse. Ultima generatie ofera de asemenea tehnologie avansata de autoprotectie împotriva amenintarilor care sunt concepute sa dezactiveze solutia antivirus.
ESET NOD32 Antivirus 4 si ESET Smart Security 4 Business Editions ofera o gama completa de functionalitati de management. Acestea includ suport pentru baze de date de nivel inalt, configurare avansata a solutiei de securitate, si nivel si mai ridicat de scalabilitate pentru retele mari, dispersate. Editia Business include versiunea 3.9 a ESET Remote Administrator care permite ca în mediul business sa se execute instalari si configurari de la distanta.
 Despre ESET
Compania ESET dezvolta solutii software ce ofera o protectie instantanee si completa împotriva amenintarilor aflate în continua crestere ce afecteaza securitatea computerelor. ESET este un pionier si continua sa conduca industria de detectie proactiva a amenintarilor informatice. ESET NOD32 Antivirus, produsul blazon al companiei, obtine în mod constant cele mai bune calificative în toate tipurile de teste comparative si reprezinta nucleul antivirus si antispyware al ESET Smart Security. ESET Smart Security este o solutie integrata antivirus, antispyaware, antispam si firewall ce combina acuratetea, viteza si consumul minim de resurse pentru a crea cea mai eficienta solutie de securitate din industrie. Ambele produse au la baza un cod intens si atent optimizat care elimina, spre deosebire de alte solutii, nevoia mare de spatiu. Acest lucru se traduce în viteza superioara de scanare fara încetinirea performantelor calculatorului sau ale retelei.
Compania ESET are sediile centrale în Bratislava, Slovacia si San Diego, SUA, produsele sale fiind distribuite la nivel mondial de o retea vasta de parteneri. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.eset.ro  



BenQ lanseaza mini-proiectorul LED Joybee GP1



  BenQ a anuntat lansarea primului sau mini-proiector bazat pe tehnologia LED, modelul Joybee GP1. Avem de-a face cu un model compact, cu o greutate de 640 de grame, el urmand sa fie disponibil pe piata la sfarsitul acestei luni la pretul de 1995 RON (TVA inclus).
 Joybee GP1 masoara 136 x 120 x 54 mm si foloseste tehnologia DLP a celor de la Texas Instruments. In plus, mini-proiectorul poate reda imagini, fisiere audio si video direct de pe stickul USB, conectat la portul compatibil al gadgetului. Fisierele vor rula automat si nu veti mai avea nevoie de un laptop sau PC pentru prezentari.
 Aflati si ca acest proiector se poate conecta la un MP3/MP4 player sau iPod prin intermediul unui dock, iar in ce priveste performanta, Joybee GP1 proiecteaza imagini cu rezolutie de 858 x 600 pixeli, cu un contrast de 2000:1 si luminozitate de 100 ANSI lumeni. Diagonala imaginilor proiectate ajunge la 2 metri, iar proiectorul are o durata de viata a lampii de pana la 20.000 de ore.
 Noul produs BenQ este si unul ecologic, consumand doar 60 W in timpul proiectarii si 1 W in standby. Joybee GP1 foloseste si tehnologia BrilliantColor, pentru o mai mare luminozitate a culorilor intermediare si functia Wall Color Correction, pentru o mai buna calitate a imaginilor. In plus, gadgetul incorporeaza si 2 difuzoare de 2 W si poate sosi si cu un docking station pentru conectarea unui iPhone sau iPod.
 La capitolul conectivitate, descoperim prezenta unui port D-Sub pentru conectarea la un PC/laptop, port si cititor USB plus un jack audio.



Sursa : gadgetzone.ro