marți, 28 aprilie 2009

Windows 7 Release Candidate 1, analizat de Gizmodo



   Cei de la Gizmodo au avut ocazia sa instaleze versiunea oficiala a lui Windows 7 Release Candidate 1, care vine cu 3 aspecte extrem de interesante, pe care le vom analiza mai jos.
 In primul rand, acest Windows 7 Build 7100 permite streamingul colectiei de continuturi media a utilizatorului pe Internet cu ajutorul lui Windows Media Player. Aceasta functie este binevenita si ar fi mai utila daca ar mai usor de setat. Windows Media Player Remote Media Sharing va permite utilizatorului sa isi acceseze colectia de fisiere media de oriunde prin intermediul Internetului.
 Va fi nevoie doar de un ID Windows Live, asociat cu userul Windows 7 prin intermediul unui soft pe care il veti descarca. In plus va trebui sa rulati aceeasi versiune a lui Windows Media Player pe ambele computere. Un alt aspect interesant al noului OS este modul Windows XP, un environment virtual de XP care ruleaza in Windows 7 folosind Microsoft Virtual PC.
 Se pare ca acest mod XP va fi gratuit pe Windows 7 Pro, Enterprise si Ultimate, nu si pe versiunea Home Premium, dar mai multe detalii gasiti aici. In cele din urma, cei de la Gizmodo s-au declarat uimiti de fundalurile puse la dispozitie in aceasta versiune a OS-ului, aratand de parca acestea ar fi fost create sub influenta unor substante ilegale




Sursa : gizmodo.com