miercuri, 4 martie 2009

i-Luv i1166 este un PMP urias



   Cineva ar fi trebuit sa stabileasca o marime maxima pentru media playerele portabile (PMP-uri). Daca aceste produse ajung sa fie atat de mari precum este cel din imaginea de mai jos, cuvantul “portabil” isi pierde sensul. i-Luv i1166 este gigantic, cu mult mai mare decat un PSP, de exemplu.
 Specificatiile sale includ suport pentru formaturile DVD, DVD+/-RW, VCD, CD si CD-R/RW, dock pentru iPod, certificare MPEG-4 si un display TFT LCD widescreen de 9 inchi cu ratie a aspectului 16:9. In plus, PMP-ul vine cu output video, difuzoare stereo integrate si o interfata de calitate


Sursa : ubergizmo.com

Difuzoarele omni-directionale RALL Requisite spun “adio” crizei economice



   Daca aveti 88.000 de dolari pusi deoparte si vreti sa ii cheltuiti pe difuzoare si sisteme audio, atunci poate veti face nebunia de a achizitiona difuzoarele omni-directionale Eternity. Acestea sunt produse de catre cei de la RAAL Requisite si sosesc cu un design exotic si calitate audio impecabila.
 Toate problemele de acustice ale casei dumnevoastra vor fi anulate, datorita acestor difuzoare, cu un output audio incredibil. Eternity vine cu DeQX, o componenta care corecteaza acustica unei camere pentru un output cat mai bun. Celelalte specificatii ale difuzoarelor nu sunt cunoscute, dar la un astfel de pret, ele ar trebui macar sa gateasca si sa spele vase.


Sursa : bornrich.com