vineri, 16 ianuarie 2009

Funny

SmartCash Oxygen


   

      Componenta esentiala pentru headoffice integrata in sistemul SmartCash RMS, SmartCash Oxygen asigura agregarea unificata a informatiei din retea.
SmartCash Oxygen este o aplicatie revolutionara care permite obtinerea instantanee de analize si rapoarte dimensionale .





Misteriosul monitor Eee ar putea fi rivalul lui iMac




    O serie de noi Eee PC-uri au fost dezvaluite recent sub forma de imagini, dar iata ca beneficiem si de un monitor misterios cu acelasi branding Eee. Sa ameninte acest nou prods popularul iMac, asta in cazul in care include si componente de PC?
 Unitatea poarta numele de Eee Monitor si a fost prezentata foarte pe scurt in cadrul showului Computex, fara a se insista pe detalii cheie. Din imaginile scapate online aflam ca acest Eee soseste cu numeroase porturi in partea din spate, ceea ce ne face sa speculam ca am putea avea de-a face cu un PC in stil iMac.
 Ce ati zice de un terminal incorporat intr-un monitor, ce include sistem audio Denon, display de 19 inchi si un TV tuner? Se pare ca vom vedea variante de 19 si 21 de inchi ale acestui Eee Monitor, disponibile la pretul de 500 de dolari.



Sursa : boygeniusreport.com

NASA prezinta vehiculul lunar concept cu 12 roti, pentru anul 2020



    Dupa ce vedeam in urma cu peste 30 de ani primele imagini alb negru cu astronauti si o mica masinuta buggie pe Luna, iata ca tehnologia avansata a celor de la NASA a dat nastere unui nou vehicul. In 2020, noua generatie de astronauti va folosi roverul lunar din imaginea urmatoare:
 Acesta a fost prezentat recent publicului si poarta numele de Small Pressuried Rover Concept, o evolutie a prototipului Chariot dotat cu 12 roti. Vehicului este presurizat si poate fi pilotat de catre 2 astronauti, care vor rezista pana la 2 saptamani in interiorul sau.
 Cu o viteza de 10 km/h si posibilitatea de a parcurge 1000 km cu fiecare incarcare, vehiculul este ideal pentru explorarea satelitului nostru natural si de ce nu, si a planetei Marte.


Sursa : engadget.com

Ceasul telefon NEC M155 Messenger, destinat spitalelor



    M155 Messenger este in acelasi timp un telefon, un terminal cu functii de messaging wireless, sonerie si un handset dotat cu un display de 3 randuri, dar si un gadget ideal pentru pacienti si cadre medicale. Producatorul sau, NEC-Philips recomanda chiar purtarea sa sub forma de colier, dar lookul neplacut al terminalului nu ne atrage deloc…
 Evident, astfel de produse sunt destinate achizitionarii in masa de catre spitale, dar chiar si un pacient ar avea ceva de spus daca ar fi obligat sa poarte un asemenea ceas telefon hidos.

Sursa : engadget.com