vineri, 9 ianuarie 2009

Ce inseamna internetul ?

Sursa : picol.org

Ce este Magister SmartCash RMS?



Magister SmartCash Retail Management System reprezinta un pachet software specializat, inovativ, destinat comerciantilor mici si mijlocii.

Solutia software include componente pentru automatizarea ridicata a vanzarilor folosind sisteme POS sau case de marcat, precum si puternice unelte software pentru managementul de magazin sau pentru controlul lanturilor de magazine.

SmartCash RMS asigura o integrare ridicata cu produse complementare din familia aplicatiilor de contabilitate si analiza de date, fiind proiectat in vederea adaptarii rapide la necesitatile in continua schimbare din acest domeniu de activitate.


Panasonic prezinta camera video HDC-TM300, un model full HD



Ziua de azi sta sub semnul debutului showului CES 2009, in cadrul caruia Panasonic tocmai a anuntat lansarea camerei video entry level SDR-H80, un model dotat cu HDD, dar si lansarea camerei digitale video HDC-TM300. Acest model este unul full HD si soseste dotat cu un senzor de imagine 3MOS de 9.15 megapixeli.

Panasonic HDC-TM300 include o memorie flash de 32GB si suport pentru carduri SD/SDHC si poate inregistra video full HD la rezolutii de 1920 x 1200 pixeli, rezultatul fiind fisiere MPEG-4 AVC/H.264. Aceeasi camera dispune de zoom optic de 12x, zoom digital de 30x, un display LCD de 2.7 inchi si suporta inregistrare audio 5.1-ch.

In cele din urma, trebuie sa aflati ca Panasonic HDC-TM300 soseste cu un mod YouTube si masoara 70 x 72 x 141 mm, cantarind 445 de grame.

Sursa : itechnews.net

Pentax lanseaza aparatul foto Optio E70, cu senzor de 10 megapixeli



Pentax a lansat ieri camera digitala compacta Optio E70, care incorporeaza un senzor de 10 megapxieli, o interfata prietenoasa si butoane de mari dimensiuni. Optio E70 soseste cu stabilizator de imagine (Pixel Track SR, Digital SR), lentila cu zoom 3x si zoom digital de 5.7x.

Modurile de focus suportate de catre noul aparat Pentax sunt Standard, Macro, Manual si Pan-Focus, iar aparatul are o sensibilitate de 64-6400, si foloseste urmatoarele setari ale balansului de alb: Auto, Daylight, Shade, Tungsten Light, Fluorescent Light si Manual.

Pentax Optio E70 include un display de 2.4 inchi, blitz, iar in ce priveste memoria, utilizatorul va beneficia de 34.8 MB (memorie interna) si suport pentru carduri SD/SDHC. La capitolul conectivitate, veti putea folosi un input DC, un output AV si un port USB 2.0. Aceasta noua camera digitala va folosi 2 baterii AA pentru alimentare si va cantari 160 de grame.

Sursa : dpreview.com