marți, 3 martie 2009

Cel mai tare costum de Halloween 2009: “gaura” din tricou



   Iata ca in sfarsit putem sa trecem de la costume gen Piratii din Caraibe si Batman la ceva mai complex si evoluat tehnologic. Super costumul de Halloween 2009 prezentat mai jos implica utilizarea unei camere digitale, a unui LCD de la un DVD player, a unei surse de energie de 6V si a unui regulator de voltaj de 5V.
 Veti fixa gadgetul rezultat pe umeri cu ajutorul a 2 componente speciale, iar aceasta idee geniala apartine lui Evan Booth, care a creat costumul in 2006. LCD-ul DVD playerului este plasat in partea frontala a tricoului si este conectat la camera din spate, afisand imaginea din spatele celui ce poarta costumul.


Sursa : dvice.com

Asus Eee PC Shell va aparea in aprilie


   In editia chineza a tabloidului Commercial Times a aparut un zvon conform caruia Asus va lansa in aprilie noul netbook din seria Eee PC: Eee PC Shell. Acesta se doreste a fi mult mai subtire, mai puternic si cu un acumulator cu o durata de viata mult mai mare decat actualul Asus S101 (v. in imaginea de mai jos).
 Deocamdata, producatorul nu a confirmat zvonul si nici nu a dezvaluit mai multe informatii referitoare la Eee PC Shell, dar putem banui ca acesta va fi disponibil cu un pret similar celorlalte netbook-uri de high-end, intre 480$ si 580$.


Surs : ubergizmo.com