marți, 24 februarie 2009

Noul Mac mini


 Terminalul din imaginea de mai jos ar putea fi noul Mac mini, iar daca dati click pe poza veti fi transportati la un clip video care prezinta acest revolutionar produs. Intrebarea este daca acesta este sau nu autentic…
 Initial scapase pe web doar o imagine cu acest terminal, scepticii considerand-o imediat doar o opera in Photoshop, in vreme ce e cam greu sa spui acelasi lucru despre un clip video. Imaginea neclara care si-a facut aparitia pe web prezinta un nou Mac mini cu 5 porturi USB si port Firewire.
 

Sursa : boygeniusreport.com

Atlantida a fost gasita cu ajutorul lui Google Ocean


  
  O imagine obtinuta cu ajutorul lui Google Ocean prezinta o sectiune subacvatica a Oceanului Atlantic, care ar putea reprezenta ramasitele Atlantidei. Aceasta sectiune a fost descoperita la aproximativ 1000 de km de coastele Marocului si Portugaliei, potrivindu-se cu locul in care Platon plasase Atlantida, in scrierile sale.
 Observati contururile drepte si structurile de tip zid in imaginea de mai sus, cu siguranta rezultatul activitatii omenesti si nu o intamplare provocata de natura. La ora actuala aceste ramasite se afla la o adancime considerabila si au fost descoperite pana acum doar cu ajutorul add-on-ului Google Earth, Ocean.
 Descoperirea a fost facuta de catre un inginer aeronautic, care identificase un “dreptunghi perfect” in acea zona si a dorit sa afle mai multe detalii. Scrierile lui Platon mentionau faptul ca Atlantida era o insula mai mare decat “Asia si Libia la un loc” si aflata in fata Stramtorii Gibraltar.
 Conform aceluiasi autor, Atlantida ar fi fost un taram al bogatiei, civilizatiilor avansate si al frumusetilor naturale, distrus de cutremure si inundatii cu 9000 de ani in urma.


Sursa : tgdaily.com