vineri, 20 februarie 2009

MSI AP1900 este cel mai subtire PC LCD All-In-One



    MSI afirma ca noul sau AP1900 este cel mai subtire LCD PC all-in-one din lume, avand o grosime de doar 35 de mm. Acest terminal foarte slim soseste cu un unghi de vizualizare de 160 de grade, procesor Intel Atom si functii de reducere a zgomotului si energiei consumate.
 AP1900 integreaza si un webcam, microfon dual track, difuzoare stereo de 3W si un multi DVD burner. Nu stim inca la ce pret va fi disponibil acest PC, cu o greutate de 4 kg, dar ceea ce stim este ca el va economisi destul loc in apartamentul dumneavoastra.


Sursa : ubergizmo.com

Pantech Matrix Pro, un dual slider disponibil prin AT&T



  Operatorul american AT&T si producatorul Pantech au lansat terminalul Matrix Pro, care este urmasul lui Pantech Matrix, avand si un design similar cu al acestuia. Terminalul Pro vine cu OS-ul Windows Mobile 6.1, o camera de 2 megapixeli, slot microSDHC, aGPS si suport Video Share.
 Noul terminal Pantech suporta conectivitate tri-band 3G si Bluetooh Stereo si foloseste o metoda inovatoare de organizare a SMS-urilor, pe thread-uri. Telefonul are un finisaj tip oglinda si va fi disponibil din data de 24 februarie la pretul de 179.99 dolari.


Sursa : gsmdome.com