miercuri, 7 ianuarie 2009

Masca de scafandru cu suport pentru captura video HD



O companie ce poarta numele de Liquid Image pregateste lansarea unei masti de scafandru ce incorporeaza o camera video HD, sursa de iluminare si un microfon. Astfel, micul Jacques Cousteau din tine va reusi sa exploreze fundul Oceanului sau… doar piscina.

Pretul mastii va fi de 215 dolari, iar produsul va sosi pe piata in primavara acestui an, cu o memorie interna de 64 MB, plus slot microSD ce suporta carduri de pana la 32 GB. Camera incorporata va realiza captura video la rezolutii de 1280 x 720 pixeli si 30 fps.

Instantaneele vor fi realizate la 5 megapixeli, iar ochelarii acestei masti for afisa doua “tinte” pentru a permite o captura video mai precisa. Masca va fi prezentata in cadrul CES 2009, peste cateva zile, astfel ca vom afla mai multe detalii la acel moment.



Sursa : crunchgear.com

PC-ul desktop IdeaCentre A600, gata de CES 2009


Pe masura ce ne apropiem de CES 2009, asistam la tot mai multe anunturi de gadgeturi/laptopuri/display-uri, iar Lenovo nu face exceptie de la regula, anuntand un nou PC desktop, IdeaCentre A600. Ne impresioneaza in primul rand designul acestui terminal, care arata foarte bine si foloseste formatul all-in-one specific Mac-urilor.

Printre specificatiile lui IdeaCentre A600 se numara o telecomanda wireless, suport VoIP, functii de gaming bazate pe accelerometru in stil Wii, toate acestea la un pret de baza de 999 dolari. Dotarile desktopului includ 4 GB RAM, 1 TB spatiu de stocare si un drive Blu-ray.

Display-ul lui IdeaCentre A600 are o diagonala de 21.5 inchi, iar ca defect principal mentionam lipsa portului HDMI si ne declaram dezamagiti si de lipsa unui TV tuner, dar asteptam ca produsul sa fie expus la CES inainte de a-l judeca.



Sursa : boygeniusreport.com