joi, 29 ianuarie 2009

Car Camera Voyager Pro, o camera auto stil Big Brother cu GPS


  Ati dorit vreodata sa montati pe masina dumneavoastra un hibrid dintre un sistem de supraveghere video si unul navigational? Ei bine Car Camera Voyager Pro este exact asta, incluzand un logger GPS, care inregistreaza toate drumurile si traseele dumneavoastra plus o camera video.
 Sistemul poate fi util in cazul unui accident, desi nu va ofera o perspectiva de 360 de grade, dar macar veti avea dovezi ca nu sunteti cel vinovat. In plus ii puteti urmari pe cei care va folosesc masina, fie ca sunt membri ai familiei sau hotii care v-au pradat. Car Camera Voyager Pro poate functiona automat sau prin control manual si soseste cu o interfata grafica placuta si compatibilitate cu Google Earth.
 Ca orice sistem GPS care se respecta, Car Camera Voyager Pro va va oferi si indicatii si toate acestea la pretul de doar 450 de dolari.


Sursa : dvice.com
   
  Oregon Scientific a prezentat cu o saptamana in urma, in cadrul CES gadgetul RMR500 Eco Clima Control, destinat monitorizarii conditiilor meteorologice. El informeaza utilizatorii in legatura cu temperatura si umiditatea, in 4 zone diferite ale globului
 Alimentarea lui RMR500 se realizeaza pe baza de panouri solare, astfel ca 8 ore in bataia soarelui vor tine gadgetul in functiune timp de 3 luni. Produsul celor de la Oregon Scientific va sosi pe piata in aceasta primavara la pretul de 99 dolari.


sursa : engadget.com