joi, 15 ianuarie 2009

Magister SmartCash ECR



    Componenta frontoffice a sistemului SmartCash Retail Management System, care asigura comunicarea dintre casele de marcat si calculatorul din backoffice. 

SmartCash ECR abordeaza problema comunicatiei casa de marcat - PC, intr-o maniera multilaterala. Fiind perfectionat continuu de-a lungul timpului, driverul asigura in prezent conectarea in timp real a peste 15 modele de case de marcat cu calculatorul, permitand vazarea de la casa de marcat cu salvarea in timp real a tranzactiilor si a platilor pe sistemul din backofice.



Pioneer lanseaza discul Blu-ray de 400 GB



   In cazul in care credeati ca un disc Blu-ray double layer este spatiul de stocare perfect si destul de incapator pentru cele mai noi jocuri, iata ca Pioneer are o surpriza placuta: discul optic cu 16 straturi si spatiu de stocare de 400 GB.
 Pioneer si-a manifestat dorinta de a lansa primele discuri de 1 TB viabile comercial pana in 2013. Primele variante ale noilor discuri Blu-ray de 400 GB vor sosi pe piata in format read-only pana in 2010, cand va fi lansata si varianta rewritable.


Sursa : gizmowatch.com

Blaupunkt prezinta radio-ul pentru masina miRoamer, cu suport Internet



     CES 2009 a inclus nu doar lansari de terminale mobile, UMPC-uri si notebook-uri, ci si prezentarea unor tehnologii auto de top. Printre noile produse s-au numarat si radio-ul de masina Blaupunkt miRoamer TravelPilot New Jersey 600i. Acesta este un model dublu DIN, prezent in imaginea de mai jos, iar cel cu DIN singular este cel din a doua imagine.
  Prototipul se poate conecta la un telefon mobil prin Bluetooth, pentru a accesa Internetul si va folosi serviciul miRoamer pentru streamingul a zeci de mii de posturi radio. Compania producatoare estimeaza ca traficul total de date va fi de 2 GB pe luna, astfel ca ati face bine sa aveti un abonament date serios, daca doriti sa folositi radio-ul.
 Produsul va sosi pe piata in cea de-a doua jumatate a anului la pretul de 399 dolari, pentru cei care chiar doresc sa isi schimbe radio-ul din masina in vreme de criza.


Sursa : engadget.com

Totul despre MP3 playerul Sony Walkman “Touch” X-1000



    Cu o saptamana in urma, in cadrul showului CES 2009, Sony a prezentat cele mai noi playere MP3 Walkman, printre care NWZ-W202 si NWZ-X1000, care suporta si playback video, WiFi si pentru prima oara include un touchscreen OLED si tehnologie de anulare a zgomotului de fond.
  Sony Walkman X-1000 incorporeaza un display touch OLED de 3 inchi, memorie interna de 16 sau 32 GB, si posibilitatea de a accesa YouTube prin WiFi. La capitolul codecuri audio, aflam ca acest player suporta playback pentru fisiere MP3, WMA, AAC, PCM, si playback video pentru fisiere AVC (h.264), MPEG-4 si WMV.
  X-1000 soseste si cu o metoda de cautare, prin intermediul careia veti gasi artistul preferat si veti afla detalii despre el si o modalitate de a achizitiona albume prin Amazon. Produsul include si radio FM, pentru a se diferentia de concurenta si un amplificator S-Master digital destul de puternic plus un web browser complet functional.


Sursa : anythingbutipod.com