miercuri, 11 februarie 2009

Prototipul de UMPC Eee PC 701, fotografiat si analizat… real?



  Trebuie sa incepem prin a mentiona ca Engadget s-a entuziasmat degeaba, realizand in cele din urma ca “prototipul” de UMPC Asus Eee PC 701 este de fapt o carcasa modata bazata pe seria Eee PC. Pentru cateva clipe ar fi fost frumos sa ne imaginam un UMPC care aminteste de modelul Origami, cantareste sub 1 kilogram si soseste cu un stylus.
 Designul sau este departe de a fi impresionant si am fi vazut acest produs (daca ar fi fost real) mai degraba folosit in medicina si logistica decat de catre utilizatorul de rand.

Sursa : engadget.com

AB900, noul difuzor pentru telefon de la Sony Ericsson



   Daca va plictisiti in trafic sau va aflati in ambuteiaj, achizitionarea unui AB900 se poate dovedi o alegere inteleapta. Melodiile stocate pe telefonul dumneavoastra se transmit usor sistemului audio din autovehicul prin intermediul acestui difuzor wireless.
 Acest dispozitiv va ofera avantajul de a va putea concentra relaxat la sofat in timp ce purtati o convorbire telefonica sau ascultati muzica. Muzica  se va opri in momentul in care veti primi un apel si va reporni automat la sfarsitul acestuia. Cu o durata de viata de 26 de ore de convorbire si 40 de zile in standby, nu veti mai fi obligat sa umblati tot timpul dupa incarcator.
 Are o raza Bluetooth de 10 m, capacitatea de a anula ecoul si zgomotul de fond si este compatibil cu majoritatea telefoanelor cu Bluetooth de la SE si alte marci.


Sursa :dailymobile.se