miercuri, 28 ianuarie 2009

Barca “Batman” a Marinei Militare SUA, vehiculul imbatabil



   Marina Militara a Statelor Unite dispune de o noua barca, care nu are motive sa se teama de pirati sau de traficanti de droguri. Purtand numele de Stiletto, acest vehicul acvatic este cunoscut si ca “Barca Batman”, de catre pasionati. Avem de-a face cu o nava experimentala de 80 de tone, care a costat 6 milioane de dolari.
 In plus, vehiculul poate “inota” in ape deloc adanci cu o viteza de 60 de noduri. Ea a fost deja vazuta in actiune, de catre niste traficanti de droguri prinsi in apropierea coastei, dupa ce Paza de Coasta se lasase pagubasa. “Barca Batman” a continuat urmarirea, pana ce traficantii au ramas fara combustibil, acestia declarand apoi ca au fost urmariti de un OZN.
 In plus, totul a avut loc in apropierea unor recifuri, la viteze de peste 40 de noduri, “duelul” barcilor aproximativ 2 ore. Atentie infractori maritimi, vehiculul acvatic “Batman” vegheaza coasta SUA!


Sursa : dvice.com

Western Digital lanseaza hardul de 2TB, la pretul de 299 dolari



    Western Digital a lansat astazi hardul WD20WEADS de 2TB, varianta Caviar Green, disponibila acum la pretul de 299 dolari. Avem de-a face cu un drive SATA de 3.5 inchi, cu un cache de 32 MB si 1.8 TB spatiu efectiv de stocare.
 Cei de la Hot Hardware au reusit sa testeze HDD-ul, comparandu-l cu modelelul lor Western Digital de 1 TB si 7200 RPM, noul model facand fata cu brio duelului.


Sursa : gizmondo.com