miercuri, 1 aprilie 2009

NVIDIA isi upgradeaza solutiile grafice



  Inginerii de la NVIDIA au fost ocupati in ultima vreme, de vreme ce faimoasa companie pregateste o serie de chipuri grafice, plus un nou suport pentru virtualizarea SLI.
 Noile produse includ modelul Quadro NVS 295, care va putea functiona in tandem cu 2 display-uri de 30 de inchi, pastrand pretul sub 100 de dolari, iar la celalalt capat al performantei se afla monstrul Quadro FX 5800 cu 4 GB de memorie. Acesta include 240 de core-uri CUDA pe o placa PCI Express X16, pentru un pret total de 3150 de dolari.
 Modelul 5800 si “fratii mai mici” Quadro FX 3800 si 4800 sosesc cu suport SLI Multi-OS, optiune care permite utilizatorilor sa utilizeze fara probleme mai multe sisteme de operare in paralel. HP Z800 este primul PC care ofera o astfel de metoda de operare, dar vor mai urma si altele.



Sursa : engadget.com

Concepte de laptopuri pentru domnisoare



   Suntem in ultima zi a lunii domnisoarelor si aproape de miezul primaverii, astfel ca produsele destinate publicului feminin inca mai prind, fie ele laptopuri sau iPod-uri Shuffle roz. Nikita Buyanov a creat o serie de laptopuri concept, pe care le puteti admira mai jos, aceste produse purtand brandul HP-Intel.
 Fabricate special pentru femei, laptopurile pot fi folosite si drept cantare pentru domnisoarele ingrijorate de greutate, portfarduri, oglinzi si aparate de impodobire a unghiilor. Modelul Chameleon vine cu o idee atat de originala, incat ar surade pana si barbatilor: abilitatea de a-si schimba culoarea pentru a se integra in mediul inconjurator.



Sursa : gizmowatch.com