vineri, 20 martie 2009

BenQ lanseaza mini-proiectorul LED Joybee GP1



  BenQ a anuntat lansarea primului sau mini-proiector bazat pe tehnologia LED, modelul Joybee GP1. Avem de-a face cu un model compact, cu o greutate de 640 de grame, el urmand sa fie disponibil pe piata la sfarsitul acestei luni la pretul de 1995 RON (TVA inclus).
 Joybee GP1 masoara 136 x 120 x 54 mm si foloseste tehnologia DLP a celor de la Texas Instruments. In plus, mini-proiectorul poate reda imagini, fisiere audio si video direct de pe stickul USB, conectat la portul compatibil al gadgetului. Fisierele vor rula automat si nu veti mai avea nevoie de un laptop sau PC pentru prezentari.
 Aflati si ca acest proiector se poate conecta la un MP3/MP4 player sau iPod prin intermediul unui dock, iar in ce priveste performanta, Joybee GP1 proiecteaza imagini cu rezolutie de 858 x 600 pixeli, cu un contrast de 2000:1 si luminozitate de 100 ANSI lumeni. Diagonala imaginilor proiectate ajunge la 2 metri, iar proiectorul are o durata de viata a lampii de pana la 20.000 de ore.
 Noul produs BenQ este si unul ecologic, consumand doar 60 W in timpul proiectarii si 1 W in standby. Joybee GP1 foloseste si tehnologia BrilliantColor, pentru o mai mare luminozitate a culorilor intermediare si functia Wall Color Correction, pentru o mai buna calitate a imaginilor. In plus, gadgetul incorporeaza si 2 difuzoare de 2 W si poate sosi si cu un docking station pentru conectarea unui iPhone sau iPod.
 La capitolul conectivitate, descoperim prezenta unui port D-Sub pentru conectarea la un PC/laptop, port si cititor USB plus un jack audio.



Sursa : gadgetzone.ro

Niciun comentariu: