marți, 20 mai 2008

Microsoft oferă conţinut video pe Messenger


Microsoft a lansat un nou serviciu online în 20 de ţări, care le permite utilizatorilor să vizioneze clip-uri video simultan cu prietenii de discuţii din reţea, prin intermediul Windows Live Messenger.


Noul serviciu, denumit Messenger TV, va oferi o serie de clipuri pe MSN Video, inclusiv spectacole MTV şi clipuri muzicale de la companii precum Sony BMG.


Compania speră ca posibilitatea de a urmări clipuri împreună cu prietenii pe computere diferite să creeze o nouă experienţă socială şi să îi atragă pe utilizatorii care petrec deja ore în şir în astfel de reţele.


„Popularitatea conţinutului video a cunoscut o creştere importantă în ultimul an, deşi până acum acesta a fost savurat individual. Messenger TV urmăreşte să schimbe acest lucru. Vizionarea de materiale video online poate fi o experienţă socială, atunci când utilizatorii urmăresc clipurile video împreună, le comentează şi îşi împărtăşesc reacţiile”, a spus John Mangelaars, Vice-President, EMEA, of consumer and online, la Microsoft.


Serviciul va fi lansat în 20 de ţări, multe din Europa, dar şi în Noua Zeelandă, Australia, Singapore, Brazilia, Canada şi Mexico, dar nu şi în Statele Unite.


Sursa: Yahoo News

Niciun comentariu: