marți, 20 ianuarie 2009

Magister SmartCash NetBridge



    SmartCash NetBridge este un server de centralizare date, componenta a sistemului SmartCash RMS a carui sarcina este de a prelucra si transfera tranzactiile raportate de magazinele dintr-o retea catre aplicatii sau solutii software integrate produse de alte firme.

   Intr-o retea SmartCash RMS toate magazinele functioneaza descentralizat avand fiecare cate o baza de date proprie. La intervale de timp fixate pe cale administrativa, de obicei la sfarsitul fiecarei zile, magazinele efectueaza raportari ale activitatilor curente catre centrala de magazine.
Pentru fiabilitate ridicata si costuri minime ale infrastructurii de comunicatie transferul de date se face prin reteaua internet folosind un server central FTP sau Secure FTP. La nivelul acestuia toate datele de la magazine sunt centralizate regulat.

  Rolul programului SmartCash NetBridge este acela de a consulta serverele retelelor de magazine SmartCash RMS si de a aduce in mod controlat datele de pe acestea in locatia in care se face prelucrarea lor. Practic SmartCash NetBridge reprezinta o aplicatie care asigura integrarea cu orice platforma software fie ea de contabilitate generala sau financiara ori de analiza de date cu retelele de magazine SmartCash RMS.



Niciun comentariu: