joi, 5 februarie 2009

NVIDIA Ion


   Cateva site-uri specializate cu analiza PC-urilor si a gadgeturilor au reusit sa puna mana pe un computer dotat cu noua platforma NVIDIA Ion, facandu-i o recenzie acesteia. Cu aceasta ocazie, linia foarte fina dintre netbook si laptop risca sa devina si mai subtire.
 Conform celor care au testat PC-ul, acesta suporta playback video HD de buna calitate si ar putea reprezenta companionul ideal pentru sistemele Home Theatre. In ciuda faptului ca acest setup nu ruleaza Crysis, chipsetul sau este compatibil cu DirectX 10 si ii va permite computerului sa ruleze World of Warcraft sau Left 4 Dead fara probleme.
 NVIDIA afirma ca acest chipset va folosi cu 12% mai multa energie electrica decat Intel 945GM/E, dar cei de la PC Perspective au descoperit ca unitatea de test consuma de 2 ori mai multi wati. Problema va fi probabil remediata odata ce PC-ul dotat cu platforma Ion va fi disponibil pe piata, iar NVIDIA a anuntat ca produsele sale vor avea o diferenta de pret de 50, pana la 100 de dolari, fata de cele bazate pe solutiile Intel.


Sursa : engadget.com

Niciun comentariu: