luni, 15 decembrie 2008

Calitate Full HD pentru acasa si pentru la birou






Noile monitoare LCD din Seria M ofera experienta suprema de divertisment digital pentru acasa.





Popularitatea si disponibilitatea tot mai larga a tehnologiei Full HD au condus la adoptarea formatului 16:9 al ecranului si a rezolutiei 1080p ca standarde importante ale industriei monitoarelor LCD. Pentru a raspunde cererii sporite de astfel de produse, BenQ îsi largeste portofoliul Full HD prin adaugarea seriei M de monitoare LCD - M2200HD si M2400HD – proiectata pentru a oferi experienta suprema de divertisment digital pentru acasa. Ambele modele beneficiaza de un design alb stralucitor, cu diagonala de 21,5 inci (55 de cm) pentru modelul M2200HD si de 24 de inci (61 de cm) pentru modelul M2400HD.Conversatiile pe Internet nu au fost niciodata mai spontane decât acum, când ambele modele ofera o camera integrata de 2 megapixeli, un microfon si boxe încorporate. Tehnologiile de conectare de generatie urmatoare HDMI 1.3 si DVI-D (cu HDCP) ofera posibilitatea usoara de interconectare cu console de jocuri HD, playere Blu-ray si set-top boxes. Pasionatii de jocuri si de filme beneficiaza de posibilitatea conectarii de casti, de mufa D-Sub si de o calitatea excelenta a imaginii gratie timpului de raspuns de 2ms si tehnologiei AMA. În plus, tehnologia Senseye+photo Human Vision – un sistem unic BenQ de procesare a imaginii – ajuta la reglarea în detaliu a adâncimii si claritatii imaginii pentru fiecare dintre cele cinci moduri presetate de functionare: Standard, Dinamic, Foto, Film si sRGB. Rata dinamica de contrast de 10,000:1 asigura o claritate exceptionala a detaliilor chiar si pentru imaginile foarte întunecate ajustând iluminarea ecranului pentru fiecare scena în parte.Fiind capabile sa redea pixel cu pixel cele 1,080 de linii standard ale rezolutiei Full HD, noile monitoare BenQ cu format 16:9 ruleaza perfect continut HD de pe o multitudine de surse precum disc-urile Blu-ray, jocurile HD pe platforma PC sau consolele de jocuri, fara a nici un fel de distorsiuni sau fara a fi nevoie de redimensionarea imaginii. Suprafata de vizualizare este de asemenea optimizata pentru rularea de continut HD prin eliminarea barelor negre ce constituie unul din defectele monitoarelor cu ecran in format 16:10.Pe masura ce tehnologia Full HD este din ce în ce mai larg acceptata, consumatorii asteapta de la BenQ sa ofere pe piata ecrane Full HD proiectate pentru a oferi o experienta de utilizare completa, adaptata spatiilor de lucru si de locuit moderne.





Modelele vor fi disponibile în România în reteaua partenerilor BenQ începând cu luna ianuarie 2009.Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati http://www.benq.ro/.Despre BenQ Corporation:Corporatia BenQ, unul dintre principalii furnizorii de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltari în comunicatiile mobile, tehnologia de afisare a imaginii si tehnologiile de convergenta digitala si de retea. BenQ ofera produse ce beneficiaza de design inovator, usurinta în utilizare si tehnologii integrate în platforme care promit sa împlineasca motto-ul BenQ de “Bringing Enjoyment and Quality to Life,” incluzând proiectoare digitale, monitoare si televizoare LCD, camere digitale, telefoane mobile, notebook-uri, dispozitive de stocare, media si periferice (mausuri si tastaturi). Veniturile din 2007 ale corporatiei BenQ au depasit 1.83 miliarde USD (venituri consolidate ale diviziilor de productie si de business pentru produsele marca proprie).





Despre BenQ Group:Grupul BenQ este format în prezent din 12 companii care opereaza independent folosind resurse comune si împartasesc aceleasi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în productia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation si Wellypower Co., Ltd. Veniturile din 2007 ale grupului BenQ au depasit 26 miliarde USD.



Sursa: www.benQ.ro

Niciun comentariu: