vineri, 9 mai 2008

Acces la distanta oricand si oriunde cu ProSafe® VPN Concentrator 25 de la Netgear


Acum angajatii care lucreaza la distanta pot accesa in deplina siguranta reteaua companiei.


Adresandu-se companiilor mici si mijlocii, ProSafe® VPN Concentrator 25 de la Netgear reprezinta modul cel mai simplu, sigur si avantajos din punct de vedere financiar prin care angajatii unei companii pot avea acces la informatii atunci cand nu sunt la birou.Suportand pana la 25 de conexiuni simultane, SSL312 permite angajatilor care lucreaza la distanta sa se conecteze la resursele companiei utilizand browser-ele standard si fara a mai fi nevoie de crearea unui client pe fiecare PC.


Productivitate crescuta :Datorita sistemului personalizat si flexibil, angajatii pot accesa rapid si sigur informatiile companiei fara a fi nevoie sa mearga la birou. Este nevoie doar de un browser web. NETGEAR ProSafe VPN Concentrator 25 este o alternativa avantajoasa din punct de vedere al costurilor fata de produsele traditionale care ofereau acces remote. Pretul avantajos, modul de functionare plug-n-play, fara intreruperi si interfata web prietenoasa ? toate aceste aspecte fac SSL312 usor de folosit si de administrat.


Pentru a asigura securitatea si confidentialitatea informatiilor transferate pe Internet, SSL312 foloseste Secure Sockets Layer (SSL) - protocol de securitate la nivel enterprise, suportat de cele mai utilizate browser-e web. O alta trasatura importanta este stergerea automata a fisierelor din cache dupa terminarea sesiunii de lucru, asigurand astfel confidentialitatea informatiilor.


Comoditate :SSL312 inlatura costurile ridicate de instalare, configurare si mentenanta a software-ului la client, intalnite in mod obisnuit la produsele care asigura acces remote.Cu ajutorul unei interfete web flexibile si a dispozitivului plug and play, SSL312 ofera companiilor posibilitatea de a oferi angajatilor acces de la distanta intr-o maniera rapida si facila si de asemenea avantajoasa.


Specificatii tehnice:

SSL VPN pana la 25 de conexiuni simultane\

Porturi: 2 x Ethernet LAN, 1 x port serial
Criptare: DES, 3DES, ARC4, AES (ECB, CBC, XCBC, CNTR) 128/256 bitMemorie (Flash/DRAM): 15/128 MBViteza processor: 200 MHz





Niciun comentariu: