vineri, 9 mai 2008

Yahoo refuzati de Microsoft si XP SP3 online iarasi


Se pare ca lucrurile au luat o intorsatura destul de neplacuta pentru Yahoo si rolurile s-au inversat mai nou. Chiar prin vocea lui Bill Gates declara ca nu mai sunt interesati de tranzactie preferand sa se dezvolte singuri in ce priveste internetul.


Spunem singuri insa de fapt se pare ca Microsoft, firesc de altfel, sunt in situatia de a alege cu cine sa colaboreze, existand zvonuri pe piata conform carora va exista o colaborare cu AOL, cu MySpace sau chiar LinkedIn ori Facebook, la aceasta din urma companie Microsoft avand deja 1,6 procente din actiuni.


In alta ordine de idei, la o saptamana dupa ce ultimul service pack pentru Windows XP a fost inlaturat de pe site-ul Windows Update, din cauza unor probleme de compatibilitate, astazi a fost remediata problema mentionata si pentru XP SP3 si Windows Vista SP1 asa ca singura operatiune suplimentara este instalarea unui “hotfix” inainte de aplicarea ultimului service pack pentru sistemele lor de operare, oricum, mai interesant este update-ul pentru XP, pentru ca multi potentiali clienti pentru Microsoft prefera sa ramana la Windows XP pana ce va aparea in cursul anului 2010 urmatorul sistem de operare: Windows Seven.

Niciun comentariu: