miercuri, 7 mai 2008

Check Point VPN securizeaza accesul de la distanta pentru iPhone-ul Apple


Gateway-urile Check Point VPN-1 protejeaza informatiile corporate de pe iPhone prin intermediul conexiunii criptate.

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anuntat suport Check Point VPN-1® pentru iPhone-ul Apple, permitând acces sigur de la distanta la sistemele de retea corporate. Check Point VPN-1 permite o conexiune criptata între iPhone si gateway-ul VPN-1, protejând datele aflate în tranzit. La instalarea oricarui dispozitiv pentru folosirea în cadrul companiei, IT-ul se confrunta cu provocarea de a pastra sigur traficul din interiorul si din afara retelei private. Check Point VPN-1 ofera suport clientului iPhone L2TP integrat. Astfel, clientii beneficiaza de cel mai bun acces VPN Ipsec la serverele corporate. Clientii pot primi e-mailuri si pot utiliza resursele companiei fara a avea nevoie de software suplimentar pe iPhone. “Ca urmare a succesului de care s-a bucurat iPhone, departamentele IT au primit multe cereri de a conecta noile dispozitive la reteaua corporate”, a declarat Bob Egner, vice president of product management, Check Point. “Diversitatea echipamentului personal la locul de munca face ca implementarea regulilor de securitate sa fie dificila. Noi oferim solutii de securitate si un singur management în multele dispozitive pentru punctul de lucru disponibile angajatilor din companie. Pentru iPhone, Check Point a creat o configurare simpla care ofera conexiune instant sigura prin intermediul gateway-urilor VPN-1”, a mai spus Bob Egner.

Cu VPN-1, administratorii pot beneficia de o parola secreta comuna si de asigurari pentru toate iPhone-urile din retea cu certificate de logare specifice pentru fiecare utilizator final. Aceasta caracteristica elimina necesitatea ca departamentul IT sa creeze chei de autentificare gateway separate pentru fiecare dispozitiv, usurând astfel instalarea iPhone-urilor în retea. Suportul Check Point VPN-1 pentru iPhone ofera clientilor abilitatea de a utiliza criptare IP-based pentru transmiterea informatiilor corporate confidentiale.Check Point VPN-1 este cel mai bun software din industrie cu firewall, VPN si prevenire a accesului neautorizat integrate, creat pentru a proteja retelele corporate de toate marimile. VPN-1 permite clientilor sa aleaga între securitate accelerata, securitate prin management unificat al amenintarilor (UTM) sau securitate virtualizata – toate cu o arhitectura unificata care este controlata si mentinuta de la o singura consola. Folosit de companiile din Top 500 Fortune, software-ul VPN-1 ofera securitate permanenta împotriva noilor atacuri prin intermediul serviciilor SmartDefense®. Pentru mai multe informatii despre VPN-1, accesati www.checkpoint.com/products/firewall-vpn.html.“Ca urmare a faptului ca tot mai multe iPhone-uri sunt folosite în retea, Check Point VPN-1 asigura comunicarea între dispozitive, iar serverele ramân sigure“, a concluzionat Bob Egner.

Despre Check Point Software Technologies Ltd.Check Point Software Technologies Ltd. (http://www.checkpoint.com/) este lider mondial în solutii de securitate internet. Este lider de piata pentru enterprise firewall, personal firewall si VPN. Check Point se axeaza doar pe securitate. PURE (protectie, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de solutii de securitate a retelei, a datelor si a managementului securitatii. Prin platforma sa NGX, compania ofera o arhitectura unitara de securitate pentru o gama ampla de perimetre, solutii interne si web care protejeaza comunicatiile si resursele, aplicatiile, angajatii, birourile externe si retelele partner extranet. Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicatii de securitate pentru computerele personale, pachet compus din solutii de securitate premiate care protejeaza milioane de computere în fata hackerilor, spyware-ului si furtului de date. O dovada a extinderii capabilitatii solutiilor Check Point este Open Platform for Security (OPSEC), platforma dezvoltata de compania Check Point. Este o alianta, un cadru de lucru al industriei pentru nu mai putin de 350 de companii lider în domeniu. Solutiile Check Point sunt vândute, integrate si asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri în 88 de tari, iar clienti nostri includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, împreuna cu mii de afaceri si organizatii de toate dimensiunile.



Sursa: Check Point

Niciun comentariu: