miercuri, 7 mai 2008

Microsoft reia actualizările pentru XP şi Vista


Microsoft a anunţat că reia două actualizări majore care au fost oprite din cauza unui conflict cu unul dintre soft-urile proprii.În urmă cu o săptămână, Microsoft a amânat lansarea Windows XP Service Pack 3 din cauza unei probleme care ar fi putut determina pierderea de date atunci când era rulată actualizarea XP împreună cu programul Microsoft Dynamics Retail Management System.


Compania a oprit şi actualizarea Windows Vista Service Pack 1, din cauza unei probleme similare.
Producătorul a anunţat acum că lansează XP Service Pack 3, care poate fi descărcat de pe pagina sa web şi reia actualizările automate la Vista Service Pack 1, după ce a dezvoltat un filtru care nu le va permite computerelor care rulează Dynamics RMS să îşi facă actualizarea.
Filtrul nu reprezintă o soluţie pentru problema de compatibilitate, însă Microsoft a anunţat că lucrează şi la acest aspect.
„Un remediu în acest sens se află în teste şi sperăm să poată fi lansat în cursul acestei luni. Până atunci, Microsoft îi sfătuieşte pe cei care folosesc Microsoft Dynamics RMS să nu instaleze niciunul dintre service pack-uri.”
Compania îi sfătuieşte pe cei care rulează deja Dynamics RMS cu una dintre actualizările Windows, să contacteze serviciul de relaţii cu clienţii.



Sursa: CNET News

Niciun comentariu: