miercuri, 7 mai 2008

Conferinta Mediafax Talks about IT&C pune în discutie listarea si extinderea companiilor de profil











Listarea companiilor din IT&C pe piata de capital, precum si posibilitatile de fuziune si achizitie din acest sector vor fi discutate vineri, 9 mai, la conferinta Mediafax Talks about IT&C, organizata de Mediafax în parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti (BVB), în cadrul CERF 2008.




Conferinta cu tema „Listare, extindere sau fuziune?” va reuni reprezentanti ai companiilor din IT&C si ai Bursei de Valori Bucuresti, care vor dezbate împreuna cu autoritatile oportunitatile si provocarile specifice acestei industrii.În prima sesiune, care are ca subiect listarea companiilor din IT&C la bursa, vor vorbi, printre altii, Stere Farmache – presedintele si directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Dragos Simion – presedintele Consiliului de Administratie al Flamingo si Narcisa Oprea – Head of Capital Markets la Schönherr si Asociatii. Participantii vor prezenta avantajele si provocarile listarii pe piata de capital, la BVB sau pe bursele externe, vor explica pasii pe care o companie trebuie sa-i urmeze pentru a se cota la una dintre categoriile Bursei de Valori Bucuresti, vor expune cazul companiei Flamingo si vor analiza opinia avocatilor privind listarea companiilor. Sesiunea va fi moderata de unul dintre actorii pietei de capital: Adrian Lupsan, director general adjunct al societatii de servicii de investitii financiare Intercapital Invest.Cea de-a doua sesiune va pune în discutie fuziunile si achizitiile în sectorul IT&C. Printre vorbitorii sesiunii se numara Varujan Pambuccian – presedintele Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputatilor, Ionut Simion – partener PricewaterhouseCoopers România si Radu Georgescu – director general Gecad. Moderatorul sesiunii va fi Victor Kapra, editor-sef al revistei go4it! “Unul dintre rolurile asumate de Bursa de Valori Bucuresti este acela de a încuraja companiile cu dinamica de crestere accelerata, provenite din domenii economice cu productivitate ridicata sa utilizeze din ce în ce mai des bursa ca instrument de finantare. Participarea noastra la CERF si, în calitate de partener, la conferinta organizata de Mediafax exprima preocuparea Bursei de Valori Bucuresti de a stimula companiile de top din IT&C sa se finanteze prin bursa. Conform previziunilor, sectorul tehnologiei informatiei si comunicatiilor urmeaza sa atinga în acest an pragul de 10% din PIB, si ne-am dori ca în urmatorii ani sa fie reprezentat în egala masura si pe piata de capital,” a declarat Stere Farmache, presedinte si director general al Bursei de Valori Bucuresti.




Înscrierile pentru participare se fac pe website-ul evenimentului, la adresa www.mediafaxtalks.ro/it-c, sau telefonic la 031.825.64.13, pâna pe 8 mai 2008.Mediafax Talks about IT&C este sponsorizat de Schönherr si Asociatii, PricewaterhouseCoopers si GTS Telecom. Partener al evenimentului este Romtelecom, iar partener media – Gândul.Evenimentul din cadrul CERF 2008 se va desfasura în Sala Nicolae Balcescu din Pavilionul 18 Romexpo si va începe la ora 9.30. Accesul presei se face începând cu ora 9.00.




Despre Mediafax
Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din România. Înfiintata în 1991, compania face parte din cel mai mare trust media din România, MediaPro, si are peste 2.000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, înregistrari audio cu declararatii si interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza si consumatorilor finali, prin http://www.mediafax.ro/.
















Niciun comentariu: